Yey

Hej alla vänner.

Skitrolig dag idag. Träffade Agnes och shoppade lite sen mötte vi Johnny och Micke och hängde lite med de. Kom hem med en basic kofta som mamma tvingade mig att köpa haha och två tjocktröjor. Asså har blivit helt besatt av att köpa tjocktröjor! Seriöst har köpt skitmånga på den senaste tiden. Har aldrig haft den stilen men nu plötsligt har jag upptäckt hur mysiga de faktiskt är nu på den här tiden av året. Och inte så fula heller, rätt snygga faktiskt. Kom även på att jag köpt så sjukt mkt kläder och aldrig lagt upp på bloggen. Synd va, hihi!


Jag och min främling i Bikbok haha ♥

Trött..

Och har ont i magen.. :(  Minns när man var liten och sa att man hade ont i magen så skulle alltid alla vuxna komma och säga att man ska gå på toa. Man ba men gud det behöver lixom inte alltid ha nåt med det och göra.. Men nu ska vi inte prata om toaletter och ont i magen haha..



Kom bara plötsligt att tänka på hur mycket en människa kan förändras på bara ett till två år. För egentligen är inte ett år mycket. Eller jo asså det är jävligt mycket, men om man tänker att man lever i 80-90 år då är det ju inte så jättemycket.. Men iaf. Både utseendesmässigt och tankesättet. Någon/något man älskat för ett år sen kanske man inte riktigt gillar idag. Eller någon man hatat för ett år sen kanske man är helt likgiltig med nu eller tom gillar. Något jag tyckte var skitsnyggt förra året kanske jag skrattar åt idag lixom..

Det är så komplicerat! Allt och alla förändras. Och jag vet ärligt talat inte om jag gillar förändringar. I vissa lägen är de bra men i andra inte..


Alla är tagna för 1-2 år sen. Har tittat igenom alla bilder och ba skit lixom hur fan kunde jag gå omkring sådär ahhaha.



Men är skittrött nu så ska nog sova! Nights.


Never fall.

Never fall for someone who won't catch you.

Skrattar du för mycket?

() Du skrattar när du ska äta mat
(x) Du skrattar på lektioner
(x) Du skrattar när någon skadar sig Okej nu låter jag som en sadist. Men asså om det inte är så jättegrovt och personen inte börjar böla. För det brukar se lite roligt ut haha..
() Du skrattar när någon skadar sig allvarligt
(x) Du skrattar när du skadar dig själv Om det inte gör så jätteont
() Du skrattar så mycket så många klagar på att du skrattar för mycket
() Du skrattar när du ser dig själv i spegeln
(x) Du skrattar åt dina egna skämt
(x) Du skrattar fast ingen annan skrattar
(x) Du får skrattanfall mer än 10 gånger varje dag
() Du skrattar om någon gråter
() Du skrattar om någon har skadat sig och fått fläskläpp, massa bulor och blöder i ansiktet
() Du skrattar om någon har brutit benet åt fel håll
(x) Du skrattar åt gamla tanter/gubbar
(x) Du skrattar när någon tappar sin mat på golvet
(x) Du skrattar när folk blir rädda
() Du skrattar när DU skadat någon
() Du skrattar när någon dör
(x) Du skrattar när du ser som fulast ut
(x) Du skrattar så du får andra att skratta Haha de flesta tkr att mitt skratt smittar av sig..
(x) Du skrattar åt gubbnamn
(x) Du skrattar så du är nära på att trilla ihop eller kissa på dig
(x) Du klarar dig inte utan att skratta på en hel dag

Totalt:

1-3 Du skrattar, men inte alls mycket!
4-8 Haha, skratt i ditt liv finns det iallafall
9-13 Du kanske skrattar eeeen aning för mycket ibland, men skratt är okej!
14-17 Du skrattar lite väl mycket.. kanske ska lugna ner dig?
18-23 Det räcker! Så mycket skratt är väl farligt om du skrattar så mycket kanske du trillar ihop och kissar på dig en dag? ;)


T.I No mercy.






T.I's sjunde studio album släpptes 7 december 2010. No mercy.
AND I FREAKING LOVE IT!

27- Min dag

Ja vad händer idag egentligen.. Skulle ha träffat Agnes och kanske möta upp några, men det blev inget för Agnes mamma fyller år. Gratz :)
Så aa idag blir nog en dag då jag gör allt jag faktiskt måste göra.. Dvs städa rummet, garderoben, göra alla läxor. Sånt där tråkigt skit ni vet. Jettekyl den!


25 - Mitt bästa skämt & 26 - Den här månaden

25. Har inget.
26. Fattar inte.

24- Min förebild/idol

Jag har ingen speciell förebild faktiskt.

23 - Vad jag vill bli när jag blir stor

Gud det här är verkligen något som är jättesvårt att svara på. Men alla tjejer har nu eller tidigare säkert haft den där speciella drömmen om att få bli skådespelerska/sångerska/dansare/modell. Jag ska inte ljuga, för jo själv har jag haft alla. Men jag är gammal nog så jag har insett den i mitten i alla fall aldrig kommer slå in. Haha.. och inte den sista heller för aa jag har inte så jätteklassiskt utseende direkt..

Men jo annars skulle jag nog vilja bli designer till exempel. Det är kul med sånt, men ändå så är det jätteliten chans att man får jobb för det är så många som vill bli designers och aa då får bara de allra bästa jobb.

Eller kanske advokat för att de får bra betalt haha. Och när jag gick i tvåan eller nåt så tyckte en fritidsledare att jag ska bli advokat för jag försvarade alltid min vänner. Men asså ändå vill jag inte bli advokat för tänk om någon har till exempel mördat en annan och jag ska lixom försöka försvara den och se till att den får så litet straff som möjligt. Det skulle aldrig funka för jag är just en såndär som ba men gud de låste in henne i en bur i 5 år nu ska de oxå få sitta i en bur i 5 år och inte bara 3. Fattar ni?

Men åklagare skulle nog funka perfekt i sånnafall. Lixom anklaga folk hahah. Det är jag bra på.. Haha ne men aa.

Annars så vet jag faktiskt inte. Sjukt att man ska välja linje och allt i redan 9an.. Men aa.

22 - Min favoritlåt

Jag har flera favoritlåtar! Älskar en massa. Music is my drug lixom! Byter rätt ofta oxå.


Men det här är en låt jag älskade redan första gången jag hörde den och säkert aldrig kommer tröttna på...

Lite om torsdags och igår.

Nu tänkte jag köra med en gammal Jasmine klassiker. Lite om dagarna:

Torsdag
Franska - Försov mig och missade..
So - Skulle först hitta en grej som jag sen inte ens hade. Sen vare film om typ Kina..
Finska - Prov! Och det var skiiitlätt! I alla fall mycket lättare än jag förväntat mig. Trodde jag skulle faila men nej gud..
Lunch - Pannkakor.
No - Hela timmen gick åt friendsmöte..
Jumpa - Ja jag vet inte riktigt om man kan kalla det jumpalektion.. Men jo det var kul! Körde typ smålekar. Sen skulle killarna i en grupp komma på en kort dans och tjejerna i en grupp, fast båda grupperna skulle välja en från andra. Så ja.. Jag hamnade visst hos killarna. Och nej det blev inte direkt nån dans. Haha de var inte särskilt insatta. De hade rätt sjuka idér hahhahaha. Jasmine kan stå i mitten och pyllistellä sen ska vi stå i en ring runt och aa resten är barnförbjudet haha. Och man ba nej tack? Hahha nej men det var ändå kul. De är så knasiga haha.

Fredag
Musik - Spelade instrument.
So - Jag, Annis och Joanna gjorde vår muntliga redovisning. Gick lite sådär. Kändes inte som att Osmo gillade den för han fråga lixom klassen massa frågor vad de tyckte om det och det och det. Men aa Jesper och Osku rädda oss då kan man säga hahaha. Sen titta vi på nån lagom tråkig film..
Lunch - Koooorv.
So - Typ samma som förra fast vi redovisa inte dårå.
Språkval - Paulina var inte i skolan så vi hade håltimme kan man säga. Gick till Lidl med Olivia och Annis och köpte godis (a)
Engelska - Nåt glostest typ. Gick bra. Hihi
Sen efter skolan stanna jag med lite folk och snacka och så för jag väntade på mami. Sen åt jag lite på italienska, sen lämna vi Alex på tågstationen och efter det gick vi och köpte jeans.

Vet att ni säkert hatar sånnahär inlägg men aa det är inte mitt problem :)


Angels of Clarity.



Talk to me, what is the reason?
I'm finished, answer me.
Completely blinded by agony.

Save me from myself.

Fyfan

Idag efter skolan sprejade Roni parfym på Jesper för att hans ben luktade eller nåt (HAHHAHAHHA?). Och aa det kom på mitt hår. Nej fyfan vad jag mår illa nu av att lukta på mitt hår. Det luktar inte gott! Inte äckligt heller men asså nej mår skitilla av lukten. Älskar mansparfym, men denna.. Nej ingen höjdare direkt.



Tror det var den här. Köp inte!

Mitt i veckan liksom!

Onsdag.. So provet gick galet bra. Alla tjatar om att jag ska blogga. Vad ska jag blogga om då? Borde plugga till finskaprovet. Men facebook och massa annat kul snor min uppmärksamhet. Jag har tråkigt. Borde tvätta håret oxå. Mitt hår är äcklit. Maten är klar. Jag är inte hungrig. Vi ses. Hejdå.


Söt liten ponki..!

Har du kvar dina halsmandlar?

Det var för ett tag sen när vi hade typ no lektion. Så prata jag och Annabel sen sa vi inget mer. Och det blev tystnad.
Så plötsligt Annabel ba: Har du kvar dina halsmandlar?

HAHHAHA JAG DOG AV GARV! HON VAR SERIÖS OCKSÅ HAHHHAH! Okej asså ja jag vet att det vore troligt att jag inte har, men ändå hahahhaha!


Skoltrött.

Som vanligt. So muntlig redovisning imorn och so prov efter skolan. Finskaprov på torsdag. Har jag pluggat? Nja.. Har blivit jättekonstig och lat. Känns inte som att jag lär mig något i skolan längre. Säger inte att det är fel på lärarna, utan det är JAG som är felet. Jag lyssnar aldrig. Typ sover. Men jag försöker verkligen, men det går bara inte. Måste skärpa mig... Mvg-barn i mellanstadiet, sen när det verkligen gäller orkar jag inte mer. Så himla typiskt.


Från i lördags. Valentines tjejkväll, hade skitkul. Tack till de här fina flickorna! Hoppas de hade lika kul som jag. :) (Täckte alla i säkerhetsskull)

Nu blir det mat!


Bara måste få skriva av mig... Bara allmänt nu.. Ta åt er allihopa.

Ta vara på det du har. "You dont realize what you have until you lose it."
Gråt aldrig över en kille. Gud du kommer hitta någon som är så mycket bättre och
värd dig!
Stå upp för dig själv. Var ingen annan än dig själv. Dina närmaste älskar dig för den du är. Inte någon du försöker vara.
Slösa inte tid på folk som sviker dig gång på gång. De snor din dyrbara tid! Sitt inte och gråt och vänta på att allt ska bli bra mellan er. Du måste sätta högre värde på dig själv än så.
Tänk aldrig tankar om självmord. Du föddes av en anledning och du fick inte ditt liv för att bara kasta bort det. Du har en uppgift på jorden. Tänk på dina närmaste. Tänk vilken egoist du vore om du bara försvann och lämnade de med ett stort, djupt hål i hjärtat att leva med hela livet.
Det är utsidan som ger insidan en chans. Men om man tar ett förhålland som exempel. Vilket håller i längden egentligen: Förhållande där man älskar varann för utseendet eller personligheten?

Uppskatta dig själv. Du är guld värd.


Skit..

Skit vad mycket saker kan förändras på bara en vecka eller nåt! Läser inläggen som syns på min blogg och ba wtf? Haha.. Ett tag sen jag skrev men.. Hej!


Känner mig jättelycklig just nu.

Men ändå känns det konstigt.. Jag vet inte. Går inte att beskriva.

HAHHAHAHA



Observera: ''Jag känner på mig att jag kommer fånga ett ögonblick snart''

Haha jag ville filma ifall någon ramlade och så ramlar jag själv.. FaIlaRn^ ?

Yalla habibi



ÅH FAN VAD JAG ÄR KÄR I DEN HÄR LÅTEN!

Roligt :)

ALLMÄNT:

Namn: Jasmine
Piercingar: Nej förutom hål i öronen.
Tatueringar: Nej
Längd: 158 kanske (?)
Skostorlek: 36 typ 
Hårfärg: Brunett 
Är du kär i någon: Första gången i mitt liv jag svarar så här men: JAAAAA!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej.
Tänker du på självmord: Inga tankar på det.
Vilken parfym använder du: Versace bright crystal, DKNY love from new york och en jag inte vet namnet på.
Vad är du rädd för: Kissande gubbar, fullisar, äckliga insekter, ormar osv!
Är du rädd för döden? Sådär..

SENASTE:

Film du hyrde: Typ prince of persia eller karate kid
Film du köpte: Köper aldrig filmer.
Låten du lyssnade på: Hahhahah lite pinsamt, men jag vet inte vad den heter hahha!
Låten du hade på hjärnan: Minns ej.
Personen du ringde: Mamma
Personen du tänkte på: Det du ;)
Bok du läste: Haha typ bd
Personen du fick mail av: Fb
Personen du fick sms av: Becca
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I torsdags! Har ju inte vart hemma nu så.. 


FAVORIT:


Mat: Har många.
Låt: Många.
Sak att göra: Vara med vännerna!
Sport: Dans haha
Dryck: Venne
Kläder: Mjukisar. Så sköna! Men har aldrig det nån annanstans än hemma.. Men typ stretchjeans med någon fin tröja.
Film: Ingen spec

ANTAL:

Gånger du varit kär: 2 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit riktigt hårt: Aldrig. Eller kanske en gång.
Någon vart otrogen mot dig: Aldrig
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen hoppas jag.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Hihii minns inte
Ärr du har på kroppen: I ansiktet några från vattkoppor.. Hade vattkoppor i sexan och det är så sent så det blir värre än för de som får när de är typ 2.. :(  Ett på läppen och så kommer jag inte på fler

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: Vaknade hos Becca. Chillat, degat. Fått 2 nya bhar (behövdes!) och så vidare..
Var det kul: Ja det var det väl haha
Hur tidigt stiger du upp: Helg - Olika, Mitt i veckan - Typ 7
Gillar du att slåss: Haha beror på vem jag ska slå
Vad ska du göra ikväll: Finns massor jag borde göra men inte orkar.. Men måste, så kanske nåt av de!
Är du seriös: Nej. Haha men jo beror på tillfället. Men är nog ganska oseriös oftast.
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont: Lite i magen
Använder du hårspray: Nej.
Kan du stå på händer: Nej.
Favoritserie: One tree hill!


5 känslor...

- När man missar bussen. Man blir så besviken. Lixom om man har sett bussen och så springer man och så just när man står framför dörrarna och är redo att kliva på så ba åker den iväg. Fast då är det ju mest chauförren som är dum i huvet men ändå.. Man har lust att ba fu till hela världen typ...

- När man är kär. Så himla underbar. Det enda man gör är att tänka på den personen, i alla lägen, vad man än gör.

- Att få komplimanger. Man blir så glad innombords! Det kan verkligen pigga upp en.

- Känslan man känner när man går hem med nya kläder. Haha jag har alltid en såndär speciell känsla när jag har nyköpta kläder i påsen. Man lixom tänker ba: Aa vad var det jag köpte igen? Och ba aa jag kan ha den med det och det och det. Love it!

- När man är så ledsen så att tårarna inte kan sluta rinna. Och så ligger man kanske i sin säng och hela resten av familjen kanske ligger och sover. Och så försöker man verkligen sluta men det bara kommer mer och mer.


Jag tänker.

Hahhha asså jag bara måste skriva det här. Igår när jag och Becca låg och titta på tv så börjar hon sova. Och jag typ väcker henne men hon somnar om hela tiden. Sen upprepas det typ 10 gånger.
Så ligger hon där och blundar o nästan snarkar. Och jag ba: Becca sover du igen? Eller nåt sånt.
Och hon ba: Nej jag tänker.

Hahahhah jag dör! Asså hon hade inte menat det som ett skämt eller nåt. Hon var lixom seriös typ. Nej det låter no inte ens kul för er.. Haha aja :)

KryssKryssKryss

[x] Jag tror jag är smartare än resten av min familj
[x] Jag brukar ofta krama mina vänner
[ ] Min skola har bra datorer
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag har sugit på någons tå
[x] Jag fastnar framför datorn längre än jag tänkt mig.
[x] Jag minns min första förälskelse
[ ] Jag kan inte klappa i takt
[ ] Jag älskar att ragga på konserter
[ ] Jag tycker att jag är sexig
[ ] Jag gillar maskar
[x] Jag har inget bättre för mej det är därför jag gör det hära
[x] När jag blir vuxen vill jag bli som Michael Jackson
[x] Jag har en dator som kostar mer än 5000 kronor
[x] Ost är gott
[x] Jag är singel
[x] Det äger att vara singel
[/] Jag har varit kär i en artist eller liknande
[x] Jag gillar glass
[Om man räknar när vi i 4an tog bort skit under skorna med en pinne när vi lekte häst på rasten haha!] Jag har krafsat hovarna på en häst
[Har aldrig gjort det så venne..] Byta dammsugarpåse är besvärligt.
[ ] Jag har ett stort dyrt stereosystem hemma
[x] Jag har hört gruppen Kent
[Ibland.] Jag kollar på Idol
[x] Jag gillar Linkin Park
[ ] Jag vill ha en egen tvål
[/] När jag blir rik kommer jag köpa dyra kläder
[x] Jag har pratat i telefon mer än en timma i sträck
[x] Jag föredrar att lyssna på massa olika musikgenrer
[/] I mitt rum står det en massa odiskade glas.
[ ] Jag kan knyta en slips
[x] Jag speglar mig alltid innan jag går ut.
[ ] Jag vet hur man kokar potatis, pasta, ris och hur man steker bacon
[x] Att inte kunna uppskatta hur mycket mjölk det är kvar i ett möjlkpaket utan att kolla är sjukt
[x] Jag tror jag är smartare än mina vänner
[ ] Jag har/har haft en kattunge

I'll be there in the morning, with a smile on my face. I'll be there in the morning, to start it all again.




Den börjar efter ett litet tag..

21 - Mina favoritdagar på året

Första dagen på sommarlovet! Åh gud vilken känsla..
De sista dagarna i skolan före sommarlovet. Det är så varmt, alla är glada och man har bara kul helt enkelt!
Julafton! Guess why..?
Min födelsedag! Yeeeyee.. Haha

Ja det var väl de mest allmänna jag kunde komma på. Men annars kan ju en helt vanlig lördag bli till en av de roligaste dagarna man upplevt.

20 - Tio saker jag gillar att göra

Lyssna på musik!

Shoppa!

Gå på bio!

Dansa!

Sova över hos kompisar/ att de sover hos mig!

Läsa!

Skriva berättelser, om jag kommer på något att skriva om!

Chilla vid datan!

Sola + bada!

Sova!


Bara för att jag vet att ni egentligen undrar.

Duscha typ nyss och nu sitter jag och messar+ msnar med lite folkz. Somna jättesent igår. Kunde verkligen inte sova. Min samma vanliga: Gå på toa, dricka, lägga sig i sängen, dricka, dricka, ligga i sängen ett tag, gå på toa, dricka, gå på toa, lägga sig i sängen, gå på toa dricka. OSV! Haha tro det eller ej men så håller det på i en timme typ tills jag ba: NU FAN SKA JAG SKITA I ATT JAG ÄR TOANÖDIG OCH TÖRSTIG, JAG SKA SOVA! Så har som ni kanske förstår börjat misstänka att jag har diabetes. För har även ont i magen rätt ofta. Och ja ständig törst, toanödighet, magont.. Ja det är ju några symptomer. Min mamma har ju diabetes! Men nej tror nog inte jag har det ändå..

Men iaf så hade vi inbrott på skolan idag hahahhaha! Idioterna hade lämnat en massa bevis lr va man ska säga typ flaskor me deras saliv och fingeravtryck. Men det är lite kul för nu har vi små titthål i alla klassrumsdörrar hahahha! Nån har prov så kan nån i korridoren skriva svaren på ett papper och visa hihi.

Menmen nu är jag trötter. Kyssar


19 - Min favoritfrukt

Banan... ;) ;) ;)

Haha skoja, men typ mango! Ååh skitgott :D

ASSÅ OMG DENHÄR BILDEN DÖDAR MIG!

18 - Min favoritmat

Asså jag är ett äkta matvrak! Älskar alla maträtter förutom typ lever. Usch. Men gillar mest pastarätter typ och några persiska. Har ingen speciell sådär.

Identitet.

Jag tycker att det är lite knas att ingen nånsin gissar rätt på vart jag kommer ifrån. En kille skulle just gissa och han ba Frankrike? Haha så fel.
Nej men folk har gissat på att jag är spansk, fransk, portugisisk, latino (uuuh!)! Aldrig det rätta haha. Men min pappa är lixom inte så jättemörk. Han hade ljusbrunt hår när han var liten och alla andra hade svart så han blev typ mobbad av lärarn hahhah!
Det var nyligen någon som trodde att mitt efternamn är italienskt. Och det har typ hänt mamma flera gånger förr oxå att folk tror att vårt efternamn är italienskt. Haha lite roligt sådär!

Fade to Black.


 



Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this Can't be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now she's gone

17 - Min favoritfilm

Gud jag har faktiskt ingen speciell favoritfilm.. Jag tycker oftast allt är bra haha! Men nu får jag nog ta och säga favoritserie istället. Och då blir det självklart One tree hill! <3



Oj oj oj asså! Checka min man förfan ;)

-

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.


Ni kan inte ens ana hur kul jag hade igår!


Upsi

Har visst bombat bloggen med den där challenge-saken haha. Drf jag inte skriver tex "dag 9", utan bara "9". Haha för då kan jag köra me många på samma dag! Det är kul hahha! Men asså orkar ändå inte blogga om annat så why not..

16 - En bild som är från när jag var liten



<------------ Linn, Jag ------------>

Vi firade nyår.

15 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Vännerna och familjen!
Herregud vad vore jag utan er? <3

Musik!
Gaaaah går inte att leva utaaaaaaaaan!


14 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

- Facebook.com Ett måste!
-
Youtube.com
- Blogg.se
- Olika bloggar som jag läser
- Typ olika musik-nerladdningssidor

Puss!


13 - Två saker jag längtar efter

SOMMARLOVET!

Åh gud vad jag längtar. Seriöst no worries, sol, bad, brun, shorts, snygg, snygga kläder, chill, vänner, inga läxor, TILL OCH MED BINA BLIR HÄRLIGA OM MAN JÄMFÖR MED DET HÄR ÄCKLIGA VÄDRET!

TENERIFFA!

Ååååh finns inget bättre!

Men annars så längtar jag oxå efter lixom andra småsaker som typ sova över, event o sånt! Men ja.

12 - Den här veckan

Okej jag fattar inte riktigt men chansar på att jag ska berätta vad som hänt...?

Måndag - Skola
Tisdag - Skola
Onsdag - Skola
Torsdag - Friluftsdag
Fredag - Skola
Lördag - ?
Söndag - ?

Orkar inte skriva. Har ju redan skrivit om alla dagar i andra inlägg. Heddå..

O-o-o-Oh em gee, your so sexyyy!

I bet you wake up in the morning
and you kiss yourself.
Cause I would,
if I was you.

I bet you show up to the club
and just dance with yourself
Cause I would,
if I was you.



Haha knaark!

Friluftsdag

Vakna, fixa mig, åt och så. Sen gick jag till bussen. Sjääälvklart ska det ta dubbelt så lång tid än vanligt. Värsta trafiken! Men men sen springer man ner till tunnelbanan som just kom och jag hann oxå för en gångs skull. Haha sweet!
Men kom lite sent då. Såg när gruppen gick typ 100 meter bort. Fast visste inte om det var de så jag ringde Olivia och ja. Menmen sprang efter.
Sen bytte jag om och typ hängde kvar i omklädninsrummet med några ganska länge. Efter ett tag gick vi och spela badminton. Haha sen typ gymma vi lite.

Efter det var det iaf skridskoåkning, men jag pallade inte och jag hade glömt lapp där det stod att jag inte behöver ha hjälm och så hade inte jag orkat hämta skridskorna från källarn och pappa hade glömt. Plus att jag åker snett så det gör sjukt ont.
Men aja de som inte åkte var tvungna att promenera så jag och Satu stack till h&m och kolla lite och Satu köpte typ nån toning.

Sen gick vi tbx till skridskobanan. Jag stod och kolla på när andra folk åkte. Haha skitkul! Kändes nästan som att det var roligare att kolla på när andra åker än när man själv åker. Hahha vissa ser så roliga ut och andra är überskillade!
Men hade skitont i benen (Haha ingen aning varför, gjorde inte direkt mycket under dagen..?), så jag orkade inte gå när alla kompisaaaar gick. Haha så jag blev stående kvar med killarna och typ hängde lite med de och typ pratade och lyssnade när de snacka haha.
Men aa sen gick jag när de sista av de gick. Haha skulle vart för random om jag blev kvar helt utan nån jag känner hahah...

Sen tog jag tuuuubeeen hemåt och sen bussen. HAHA JAG TRYCKTE INTE PÅ STOPPKNAPPEN PÅ BUSSEN! Asså jag är van att det alltid är nån som trycker men ingen gjorde hahahha jag var fett förvirrad när han inte stanna. Så fick gå hem och det är ganska lång väg. Menmen jag överlevde?

Hejdå. Ännu ett rörigt ointressant inlägg ala Jasmine.


11 - I min handväska

Jag har inte en speciell handväska som jag tar med mig överallt. Har lixom en i skolan, sen tar jag bara nån liten när jag shoppar och när jag sover över har jag nån annan om ni fattar. Så lixom har inte en som jag samlar en massa grejer i haha.

Men ja vad jag brukar ha med mig ungefär då:

Pengar
Tofsar
Plåster hahah kan ju behövas
Tuggummi
Vantar på vintern
Någon liten parfym

Och sånt där :) Sen fyller jag på med mer beroende på vart jag ska.


10 - Tre saker som finns i mitt rum

Okej asså det finns väl 100 säker i mitt rum om inte mer? Så jag tar de vikigaste!

Min älskade laptop!

Min älskade säng!

Och mina älskade böcker!

Nej det kan inte vara sant.

Jag vill inte tro på det här. Seriöst jag vill inte. Bruno Mars, din personlighet är en kvinnas dröm? Dina texter handar ju om sättet en kvinna vill bli behandlad. HUR FAN KOMMER DET SIG ATT DU BLIR ARRESTERAD FÖR NARKOTIKA?! Det här gillas inte. Äckligt värre! Nej jag är besviken :o

Haha ser ut som att han skäms

9 - Det här hade jag på mig idag.



Skjorta
Leggings
Linne

Okej egentligen en tubkjol oxå för att linne var så fladdrigt men ja vi låtsas att det hängde ihop med linnet ahhaha..


YES YES YESSSSSSSSSSSS

HAHHAHAHAH NI VET INTE VILKEN GLÄDJEKÄNSLA JAG FICK I HELA KROPPEN NYSS! FAN VA BRAAAAAAAA. ÅÅÅÅÅH YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHAAHHAHAHDISOOPX. HAHAHHAHAH YEEEEEEEES. Förlåt men får inte berätta. HAHEHDKOPASLÅS FHIOASLC

SÅHÄÄÄR GLAD ASSÅ

RSS 2.0