Har. Inte. Läst. Ett. Enda. Ord.

Eller nej nu ljög jag. Har ju faktiskt läst en mening.

Lyckat

Ganska ny låt

Rihanna- Only Girl (In The World)



Den låter inte riktigt så Rihanna- style som hon är nuförtiden. Men jag personligen tkr att låten är sjukt bra ändå. Dock känns det som att det ändå är en låt man tröttnar på ganska tidigt... Men hiss till låten iaf!


create free polls | comment on this

ÅÅÅÅH FAN DÅ

JAG SOM SKULLE BLOGGA PLUGGA! HUR BRA GÅR D NÄR MAN HAR DATAN PÅ DÅ?! FAN VAD JAG HATAR DEN SOM KOM PÅ INTERNET, MINNS INTE VAD HAN HETTE O SKITER I

Nu. Ska. Jag. P-l-u-g-g-a. Och jag ska lyckas.

Edit; Fan. Går inte bra. Åt helvete me hela no-provet.

Vinterskor i år

Mamma köpte ju shepherds till mig förra året. Asså de är skiiiitskööna! Typ världens skönaste skor! Har lust o sätta på mig de nu. Fryser nämligen om tårna.
Nemen det är väl fårull i de (?), så isånnafall äre ju inte konstigt att de är så varma, haha!

Efter förra vintern var jag typ fast besluten om att inte ha de i år. Haha jag är rätt noga med vad som är 'ute' och vad som är 'inne'. Men sen tänkte jag att de har ju i och försig varit ute förra året oxå? För kändisarna i hollywood hade sånna mest typ.. För 2-3 år sen? (Rätta mig om jag har fel). Så Sverige e ju lite efter, haha. Och de är varma och sköna som sagt. Så jag känner att jag ska använda de i år oxå + ett par högskaftade+ ett par lågskaftade stövlar mamma köpte förra året oxå.
De är ju inte direkt billiga heller. Typ 1200:- eller nåt sånt?

Men jag längtar helt enkelt till att jag ska få dra på mig de och klampa ut i snön GAAAH ♥


Vad händer idag då?

Chilla livet antar jag. Alex e typ på pingismatch (?) och pappa åkte just iväg för att möta mamma. De skulle kolla på en sak.. Så just nu är jag ensam här hemma. Haha borde nog bädda sängen så inte pappa flippar när han kmr hem..

Men asså åhh... D känns som att jag poppat upp en massa värdelösa inlägg den senaste tiden. Typ alla med samma innehåll. 'Just nu lyssnar jag på musik och facebookar, snart blir det one tree hill'. Nåt i den stilen. Så nu tänkte jag att jag ska försöka köra lite 'riktiga' inlägg. Ni vet typ.. Hiss diss, visst ni, åsikt osv.

Vi får se hur d går, höhöh. Men glöm inte att jag har ett liv utanför bloggen oxå.. not.


Random bild från nån dag i väntan på bussen

♥ BIIIIIG LOOOOVE TILL DEN HÄR LÅTEN ASSÅ! ♥


K L A D D K A K A




One Tree Hill, daaaaa

Haha japp. Har sträckkollat... Missförstå inte, har vart ute och promenerat med pappa oxå. Men världens hemskaste sak hände nyss typ.. Säsong 5 fattade nåra episoder i slutet. Och säsong 6 oxå. Menmen. Håller på o fixar om de. Och sen har jag letat efter en komplett säsng 7. Men hittade ingestans. Så nu blire lite delar typ.

Äsch ni fattar inte. Men e sjukt trött nu iaf. Lyssnar på musik oxå föresten. Frågade nån..?

Nemen nu ska jag.. Sova. Haha neh. Men nånting.

Puss

Så nu blir det kladdkaksbakning alltså..



Edit; Blev visst inget. Alex 'orkar inte' helt plötsligt? Fan heller att jag bakar sj o så får han o så e han dryg o lalala. Så nej. Nån annangång då..

Kort dag

Började dagen med en snabb dusch. Stod i duschen i typ en halvtimme, hahha.. Sen fixade jag mig och drog till skolan. Sovmorgon vare btw, härligt. Började 10.20. Sen vare so (sov+ skämtade med cattis. eller skämt o skämt.. hahahha), Och lunch direkt efter. (Pastaskinksallad+ bröd), sen vare so igen (wii missa typ halva timmen, hade friendsstuff. Resten av timmen sov jag igen), Franska (läxskit), Engelska (lästimme)

Sen kom mamma dit och vi åkte till gallerian med Alex. Enligt mamma var jag i stort behöv av ett par lågskaftade tygskor (sant) och Alex behövde antagligen oxå nåt par skor. Sen så skulle vi äta på nåt pastaställe, men de hade tagit bort den.
Men jaa sen åt vi nån annanstans.
Och så åkte vi hem+ köpte vetemjöl i affären. Så nu ska vi baka kladdkaka, hihi!

Puss


Med Linn älsko efter dansen igår


Here u are :)




Olivia, Jonna och Julia. Kommentera vilka jag får lägga in på facebook, och vilka inte! :)

Puss

Däns idäääg mä Linnuuuw <3

Yeash. Orientering idag. Hade tur när det gällde grupp, så fick typ vg+. Annars skulle d nog vart ig om jag varit sj, hahha. Sprang bara efter och höll i kartan. Ja, tittade faktiskt inte på den direkt ärligt talat, hann inte jerry var så himla snabb. Jag baah waaah vänta på mig hahahha.

Aja tänkte kolla lite one tree hill.. Fast först ska jag lägga in alla bilder från matsalen på jonna, julia o olivia, så de kan välja bort de som de inte vill att jag lägger in på fb :)
Kisses

Nåra bilder från idag

I was da paparazzi, remembääh? ;)



Okran på so:n


'J-A-C-O-M'


Lunch

 
Annis spring i bena..? Franska


Olivia, Jonna o Julia


Har fler bilder men pallar inte börja täcka o allt!

Sista inlägget för idag..?


Fett arg jag blir..

Var inne på fb och skulle just ta bort en bild Jonna bad mig o ta bort. Men så börjar alla spamma med kommentarer, hahhahaha och då för jag klicka typ var 5 sekund näre kmr en ny o läsa. Och så helt randomly blire lixom.. Asså att fb inte funkar. Så har jag testat o starta om datan o allt men d går inte. Fett synd.. Stackars Jonna :O


Chachaa

Har vart hemma ett tag.. Stannade på skolan ett tag efter med Catharina och Annabel. Ärligt talat var nog det lite onödigt..

Aja synd. Hahha. Menmen. Lyssnar på musik som vanligt när jag är vid datan och laddade just upp lite bilder! Tog sjukt mkt bilder i skolan idag, haha. Paparazziiiiih!

Aja. Mamma e på föräldrarmöte på skolan och Alex väntar typ där på henne..? Så d bara jag o pappa hemma, så d rätt tyst hära.. HAHhaha.

Menmen, kisses


So.. Annis o Cattis armar + nutidsfrågor

Morena.



Haha Annabel, slutet! (Det kmr ca 2.45)

Jasmine <3 Gamla låtar :)

Veckans stil ♥


Love u bby♥

"
Hoppas d var okej att printscreena från din blogg... ♥

Always n' forever ♥

Like Im the only girl in the world


Gårdagens



jeans
tisha
converse

Häy blöggähn :)

Facebooking, skön musik, lite bloggning, bloggläsning är en perfekt kombination!..........

........Tills man inser att det finns nåt som kallas one tree hill. Then you are in heaven ;)
Men tänkte ändå ta och blogga lite. För jag ser verkligen hur bloggen lider av att jag blivit kär.. I one tree hill dårå.. Hahha!
Nejmen dagen gick lite sådär. Kan inte uttrycka mig riktigt.. Men det behövs ju iförsig inte.
Aja nu ska jag slänga in minst ett till inlägg! Puss


Just nu




Har suttit o kollat nåra avsnitt av one tree hill. Nemen d menar du inte? Och nu fick jag för mig att jag skulle FÖRSÖKA platta håret spikrakt. Men känner på mig att d inte kmr gå. Mitt hår e cp.

Menmen. Nu sitter jag iaf o plattar håre som sagt o surfar.
Men nu blire andra bullar! Time for..... One. Tree. Hill...... Again

Skit. Måste. Städa. Nu.



Jag om ca 5 minuter

Dagens låt

Herregud älskade den när jag var liten...




Im walking away.
From the troubles in my life.
Im walking away.
I wanna find a better day.

Cry me a river, then drown in it


♥ & Ø



Att vintern och hösten börjar komma... Under sommarlovet ville jag inte alls att vintern o hösten skulle börja. Ville inte gömma mig i en stor fet vinterjacka. Men nu känns det bara som att det kmr bli mysigt! Tänk er.. Krypa långt ner under filten och kolla på en film och dricka varm choklad medans det regnar där ute. Eller snöar. Ååh vad mysigt!

Mysiga höst och vinterkläder! ÄLSKAAAAAAR






Ø Dubbelmoral. Nej gud vad trött jag är på dubbelmoral. Och då menar jag inte bloggar. Herregud ni som stör er på bloggdubbelmoral har inget liv fan. För hela världen är ett jävla dubbelmoralssamhälle. Fyfan

Ø När folk börjar berätta för mig vad de ska få. Lixom visst. Jag blir jätteglad för din skull. Men när du kommer o håller på 24/7 så blir man lite less på tjatet. För jag bryyyr mig inte om du ska få en jacka som kostar 500 eller 5000. Jag bryyr mig iiinteeeee helt enkelt. Finns ju så mkt roligare saker att prata om! Man pratar ju lixom om sånt då o då. Typ weeei jag ska få en ny mobil på lördag! Men om det blir såhär: Jaaa jag ska få en ny mobil på lördag! Mamma sa att hon kunde köpa ett par jeans för 2000, juste jag skulle ju få en blabla o en blablablaaaaah oxååååååå. Då känns d som att jag hellre lyssnar på tystnaden. (Och jag hatar när d blir helt tyst). Det handlar inte om att man blir avundsjuk. Utan att man som sagt stör sig på den där skrytande attityden. Skippa den, tack. Och jag bryr mig föresten inte heller om din pappa, mamma eller du själv betalat den. Hoppas ni fått mitt budskap nu allesammans... 'Suck'

Naglar


Varning, jättedålig bild! Skitsvårt att ta bild på naglarna o få de se ut som irl på bilden :S
Men det här fotot var det närmaste jag kunde komma. Ignonera att lacket på lillfingret ser helt... freaking fult ut.
Ignonera även Brooke i bakgrunden, hahaha.
Men men! Såhär har mina naglar sätt utt under veckan dårå.

Puss

Shoppat

Det här fick jag med hem idag från kista med mamma!


Haha tkr d e lite tråkigt att visa allt man köpt. Så visar bara halvt :) Ni får se sen när jag har på mig de, haha (Fast antagligen vet nog vissa av er vad d står) Whatever



BEHÖVDES


BEHÖVDES NR 2, Har redan såna här i en ljusare nyans, men d e så sköna så valde såna igen :)








Det var det. Puss


Hemma från en shoppingtur med mami!

Jepp. Det blev Kista, Gallerian skulle stänga så mkt tidigare. Men iaf. Vi åkte dit och leta jeans först (d var lixom prioritering nr 1). Och sen mjukisar. Och så åt vi mat. Tog persiskt, skiitgott!
Menmen. Sen gick vi runt i affärer och jaa.

Hade det faktiskt kul. Det var rätt trevligt och umgås med mamma faktiskt, haha :)

Och så fick man ju hem ett o annat. Och snart ska vi nog äta efterätterna som vi köpte, tihihi!

Lägger upp vad jag fick oxå!

Kisses


Jasmine ♥ Färdigmat


Lloyd- Hazel



Ey hazel, I like you.
Can't see myself without you.
Ma sweet hazel.
Cuz I think Im in love, im in love.

Dagens



Linne Gina
Oversize tröja Zara(h?) (teneriffa)
Jeans Bikbok
Halsduk Gina
Converse

Hello beautiful.

Kom hem från dansen för ca en timme.Haha fyfan vad jag blir irriterad på att poppa upp o poppa ner o up o ner.... Asså gosh. Aja du vet man att man väntar sig snygga armar..Eller? Haha! Fast hoppas man inte blir föööör krallig daaa (aaa). För jag e värsta biffen u know.. Eller inte.
Men men! Åh längtar till imorn! Fett. Kul. Det. Ska. BLIIIIIII. Hihihihihi! Inga vanliga lektioner alls!

Aja måste duscha snart! Kisses


Gammal favorit av Jennifer Lopez- Mile in theese shoes

Just nu




Gammaldags vaniljglass med chokladkross. Med andra ord Cattis favoritglass. Eller d var iaf d, venne om d fortfarande är..?

Dans idag igen! Med Linnuliiii <3 We are gonna pop it on brothaaa! Haha d där lät lite random..

Men.. Vad sägs om nåt avsnitt av one three hill..? Jag tkr det låter suveräääänt! Så.. HEJDÅ

Häyssaan

Just tvättat bort mitt smink och så. Kom hem rätt sent, var på Cornelia Funke's bokrealease (stavning?). Den börja typ klockan 18, drf jag kom hem lite senare.. Gratis mat vårrullar, olika mackor med fyllningar, lite grönsaker, mashmallows, annat godis och så vidare och så vidare. Vårrullarna var skiiiitgoda! Men iaf. Sen vare lite pjäser De var rätt tråkiga... Men annars satt jag och Cattush där på golvet och åt o garva o sånt.. Och tog rätt mkt bilder oxå! Sen visade de Cornelia Funke live från New york eller nåt där hon var just då.

Men ungefär då så stack vi. Sen fick man oxå en goodiebag gillas... ;) som innehöll bland annat just boken Reckless som hela eventet handlade om.

Men pga de 3 små scenerna de skapat via boken var rätt dåliga, så gav d mig ett dåligt intryck av boken. Men jag tror nog den är rätt spännande ändå..!

Men nu känner jag faktiskt för att sova.. Bloggar imorn kanske.. Tror jag. Eller inte? Jo, jag måste, hahah.

Juste So-redovisning imorn, betygsätts.. Jag har övat! 'host'


Random bild från tbanan idag med Cath påväg till bokgrejen.


To do!



Skolfotografering imorn. Friendsfotot var idag. Och det gick bra. Tror jag..? Haha! Men om fotografen väljer en ful bild på mig.. Då.. Då... Dååå faaan. Är jag..... Arg...

.

I'm supposed to be the one who brings us all together
Weak or strong, not just a song
We sing along when things go wrong
You will need me when you fall
And I will need you when I'm wrong
Tears lead me on
They let me lead you so far
Weak or strong, I'll hold your arm

Köpt idag


blixten förstör lite.. men babyblå+ ljusgul= viva la diva, mörkblått= depend.

De från viva la diva är små minilack, jättegulliga :)


Bättre bild på den babyblå+ storleksskillnaden mellan den o en svart viva la diva som jag haft sen tidigare :)


Så gissa vad jag gör just nu då..?

Och det blir bara bättre...






Förstörde mammas rouge- låda eller vafan man ska kalla det. Och jag som brukar använda det varje dag oxå, nu kmr jag se ut som en blekfis. Eller eventuellt låna mammas andra rouger, fast vem vet. Hon kanske inte vågar riskera d, haha..

Men lixom höll på o fixa mig o skulle öppna låtan. Och den sitter så hårt och jag har så korta naglar för tillfället så jag fick verkligen rycka i den. Och så gick den upp och ja i nästa sekunden smällde den i golvet. Och nu ligger hela skiten i papperskorgen.

Som tur är blev hon inte arg, en olyckshändelse är en olyckshändelse.. Men fan vad jag älskade den där rougen! Skulle just testa och lägga på, på ett nytt sätt..

ÅÅÅÅH. Rena rama otursdan. Slår vad om att jag blir påkörd senare idag oxå.. Jackpot


ÅH GUD VAD ARG JAG BLIR

JÄKLA CP FLUGA SOM SURRAR RUNT MIG O RÖÖÖÖÖÖÖÖÖR MIG HEEELA TIDEN. STICK, SKAFFA DIG ETT LIV FÖFAN



Just the way you are




Sitter o laddar ner lite musik till mobilen! Hihi, tänkte bara göra d lite snabbt. För lyssnar på musik nuförtiden före jag somnar. Så tänkte att lite ny musik skulle sitta suveränt (stavning?).

Så jaa. Bruno Mars- Just the way you are, är en stor favorit just nu. Haha. Men nu ska jag fortsätta! Och sen lägga mig o lyssna lite o sen sova! Godnatt, puss!

Planer för imorn!

* Träffa Annis i centrum kl 1 och tillbringa dagen där! Ska bli roligt, ett tag sen vi umgicks på riktigt sådär :) <3

ÄLSKAR ONE TREE HILL

Så nu ska jag kolla ännu ett flera avsnitt!



Är i början av säsong 3 just nu!

Veckans stil ♥




Åh så mysig!

Dock bör man nog ha ett linne eller en tröja under koftan... Haha

Åh nu e de här! :)

Eller ja de har vart här ett tag nu. Vi har ätit o så, hihi! Pratar btw om min syster, bror o hans flickvän. Och såklart min systersson som jag äntligen fick träffa idag! Han är typ 4 månader gammal o fett stor, hahaha. Men han är feeeett guulliiig! ♥

Men nu ska vi fika. Älskar affärskladdkaka, mumma!

See ya ♥

ÅH HATAR NÄR D BLIR SÅHÄR




Videoklippet har tagits bort på grund av brott mot användarvillkoren.

Lixom tex så har jag för länge sen sparat över 200 låtar i favoriter. O typ över hälften ser ut såhär när jag ville prova lyssna på de?

Eller när man lägger in en låt på bloggen. Sen efter ett tag kan man inte lyssna på den på bloggen. Fett irriterad man blir. ÅÅÅÅÅÅÅÅH

Already Gone







Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always  never ment to say goodbye


Even with our fists held high
It never would've worked out right
We were never meant for do or die

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hold you, now I can't stop

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you want to cry

Started with a perfect kiss then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so, I love you enough to let you go

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone

Already gone, already gone, already gone
Already gone, already gone, already gone, yeah

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone


Hej alla vackra

Åt just en liten bit lasagne. Mumma. Var rätt hungrig. Var i centrum med AnnaBananaBel ett tag :)

Så gick det typ ett avsnitt av one tree hill på tv. Dvs från nån mkt nyare säsong. Så jag fick värsta kicken o bah: Herregud måste kolla!

Så tänkte göra det nu, kuligt. Hihi

Hare bra, puss ;)


Ooopsie deisii

Bloggade visst inte, thihihihihi. Men nu ska jag fort kolla att jag har allt, borsta tänderna, ta på strumpor o sånt. Så sen drar jag! Kisseeees

FREDAG

Yeees! Sovmorgon oxå! Så börjar 20 över 10. Känn på den va ;)

Så åker typ om 45 minuter eller nåt. Hihi.. Skulle hinna kolla ett avsnitt av one tree hill.. beroende. Men tror jag skippar det nu!

Så vad ska man göra under tiden då... Haha, kanske blogga lite? Eller fixa mig ytterligare? Neeeh, inte d andra alternativet iaf.

Kanske göra så jag e helt redo när jag ska dra... Och sen blogga..? Ja det låter bra, så blire :)


Nu har jag gjort läxan

Eller ja den e lite half done. Skippa vissa svåra :) Tack för att du finns google translate... Hahhaha

Menmen! Ska nog börja tvätta bort mitt smink o så nu. Skola imorn trotsallt ;)

Pusssssss

I need you...

Tack för att du finns ♥

Just nu


B I L D   F R Å N   K V Ä L L E N !

Håller på med
franskaläxan. Före det facebookade jag och kollade bloggar. Före det åt jag lasagne. Före det sprang jag hem från dansen. Före det sa jag hejdå till Linn. Före det tog jag bilder med Linn o flummade. Före det dansade jag.

Japp. Så jaa.. Nu ska jag fortsätta med läxan och digga lite musik.

Kram

Dagens låt



Gammal, men fortfarande bra :)


They talk shit about me

DAA-A-A-AAAAANS


Bild från förra gången

Yes! Med Linnuuuuuw 'hjärta, hjärta, hjärta, hjärta'.  Soo fuuun! Aja nu ska jag tagga. Eller inte, haha. Jo men snart, ska bara lägga in en dagens låt :)

PUSS PÅ ALLA


Lite om idag

Franska - Jobba i övningsboken med Annishihihis :)
So - Fortsatte på mitt grupparbete
Finska - Film
Lunch - Åt.. ? Hahha
No - Nånting
Idrott - Militärhinderbanan = Usch

Haha kortare än vad jag brukar skriva, men d hände ju inte mkt mer. På rasterna hängde jag väl mest med Annis, Okran, Nadja o Joanna. Inte mer med d, haha


Hejhej

Har just hämtat macka och yoghurt. Så nu ska jag äta d och titta på one tree hill :)

Sen bär d av mot...... DANSEEEEEEEN! Wiiii. Hihi :)

Puss

Dags för min skönhetssömn!

Fett trött.. Ska försöka somna tidigt så jag får mkt sömn... Och så längtar jag faktiskt till imorn, känner att det kmr bli den mest spännande dagen på länge ;)


Hare gött


Jasmine har en åsikt




Jag går rakt på sak nu. Jag tycker att det är extreeemt bra att ha en blogg. Man kan skriva om vänskaps/relationsproblem, om vad man tycker och tänker, ja i princip allt man vill dela med sig av.

Det har hänt massor med saker den senaste tiden. Och ja nåra har jag väl uttryckt på bloggen. Och jag kan bara säga att det var rätt skönt att få skriva av sig.

Så till alla idioter som tror att en blogg bara går ut på att bara skapa inlägg? Hahah töntar asså. Min blogg finns för mig när jag vill skriva av mig helt enkelt. Och jaa annars oxå.

Föresten tack för att nån gav mig ett bra åsikts-ämne! Hade funderat på det rätt länge nu... ;)

Älskar


Litet meddelande bara lite sådär snabbt! :)

Annabel, Okra Livia och Linn! Detta gäller då endast er...

Kan ni sms:a lr nåt om ni är lediga från 24- 25 september? Tack, puss :)


Nemen hoppsan, vad har man här då?

Ni vet att jag älskar presenter ;)



*Tack mormor* :)

'






Oh, it tears me up.
I try to hold on,
but it hurts too much.

I try to forgive,
but it's not enough,
to make it all okey.

.

Im sorry, but I cant be who you want me to be.

Jag gör läxor, duktigt va? :)


Du är inte värd mig ;) ;) ;)

Saaarriii, baat aajm tuuu guuud fuåår juuu ;) ;) ;)

Söndagens köp




T-O-T-A-L-L-Y   L-O-V-E   I-T!

Min nya älskling

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333


*Klick*

Hej alla söta *klick*!

Idag har jag vart i *klick*, såklart.
Fick med mig hem en massa *klick*, kul!
Åt nyss en *klick* och en *klick* och drack *klick*.
Och så har jag övervägt att *klick* och så har jag såklart *klick*.

Nu ska jag nog börja titta lite *klick*, lovely!

*klick*

Look of today


.

Sun will shine to like issues.
Peace on earth when I hold yuh.
So baby what your waiting?
What your waiting for?

Your charisma's causing me trauma.
I'll marry you and your drama.
So baby what your waiting?
What your waiting for?

Herregud asså. Folket känner verkligen inte Cattis :)


Födelsedagspresent av bästa Linn <3


Hmm..?







En parfym i hjärtformad flaska! :D

Tack Linnuli, den doftar jättegott! <3 <3 <3

Iaf nån som tänker på mig... Hahah driv :)

Linn gästbloggar

Hejhej, aa, som ni ser på rubriken. Linn e jag, som ni kanske vet :)
Vi har precis "grillat" marshmellows, nej hur stavas det .. marsmellows? Aja IGNORERA!
Så det var skit mysigt, vi måste göra om det! Men jaa, så nu sitter vi inne i hennes rum och jag fick nyss köttbullar för att jag var fortfarande hungrig efter makaronilådan!

lalala ..

Finns inte så mycket att säga annars, men vi var ute och grilla, tog bilder m.m.
Vi sitter här och lyssnar på musik nu.

Jag äger :) hihihii.

Ps. Du med Jassuli<3

HEJDÅ!

Just nu dådå:


DeMarco- She can't wait



<---- Jag (Linn)+ Jasmine ----->

Nu hoppar jag in i duschen!

Inte bokstavligt talat då, haha. Eller jag kan ju testa :)

Stulen själ




Berövad på sin frihet,
tagen mot sin vilja.
Ännu en stulen själ.

De gjorde henne illa,
hon blev tvingad iväg.
Hon blev en stulen själ.

Tänk att bara ett kvitto kan påminna en om en massa minnen...



Me-Mo-Ries

Händer idag


CATTIS IS HOME FROM MALLORCA


Veckans stil ♥


Hamburgare x3

Tyvärr rubriken säger allt O.o

Igår åt jag hemlagad hamburgare till middag. Idag åt jag hamburgare i skolan till lunch. Och nyss åt jag donken hamburgare till middag.

SÅ OM JAG KOMMER RULLANDES SOM EN STOR BOLL GENOM KORRIDOREN NÄSTA VECKA I SKOLAN SÅ VET NI VARFÖR!


Ny kategori- Nail Art!



Tiger/zebra ränder

Man såg nageldesignen bäst genom att ha dataskärmen som bakgrund. 'Bara en ren slump att just min blogg var uppe just då *host* :o'

Dutty, dutty, dutty love. I'm feeling like you letting go


Saknaaaaaaaaaaaaar!



Från höghusets entré på teneriffa :)

-

People used to tell me: You don't know what you got until you loose it.
The funny thing is..
I knew what I had.

Freda'

Vi kör med min traditionella dagen-lista!

Hemkunskap -
Kom typ en halvtimme sent för jag trodde vi börja halv 9 men vi börja 10 över 8??? Annars var timmen skitkul. -va annars d var ju hemkunskap..?- Vi gjorde fruktsallad och SKIIIIIITGOOOOD SMOOTHIE! Älskvärd asså...

So - Hade glömt läxan, men Okran rädda mig ändå! Fast sen fråga han ändå inget om läxan, haha typiskt.. Sen kolla vi på nån film om valen Hahha musiken i filmen var lovely!.

Lunch - Inte ett dugg hungrig pga hemkunskapen. Lixom just när det är hamburgare?

So - Pratar om nåt grupparbete. Eller redovisning.

Franska - Läxförhör + lyssna på alors on danse (a) haha

Engelska - Göra klart ett papper, läsa resten av timmen


Så vi slutade 10 i 3. Och sen åkte jag hem och var fett glad över helgen. Tänkte fråga Linn om hon kan komma idag o sova över 2 nätter istället, hihi. Men nej det gick inte för henne..

Aja puss

Saknar det ständiga solskenet.

Saknar att sitta och äta glass på en bänk.
Sola.
Sommarshoppa.
Saknar att gå omkring i shorts.
Saknar alla solbrillor.
Bada.
Saknar till och med att inte kunna andas för att man kvävs av värmen..
Saknar att inte kunna sova av värmen
Saknar att inte orka annat än att dega i solen pga värmen.
Saknar värmen helt enkelt.
Tom de brända benen som svider som faa-an.



Teneriffa 2010

Earcandy


Egentligen borde jag verkligen göra läxorna..



 
Men jag orkar inte. Thihihi, busigt. not. OMG HAHAHA IGNONERA INTE MINA COOLA FINGRAR SOM SER UT SOM SKRYNKLIGT PAPPER ADAHAHA OMG

Ta det lugnt Jasmine. Så roligt var det inte.

Btw! DANSEN VAR SKIIITKUUUL JESSICA HADE SÅÅÅÅ RÄÄÄÄTTT!!!!

Puss


Haha det lönade sig visst att länka sig själv på facebuuuuk! :)

Några besökare rikare...


Nu drar jag till dansen!

Vill ju inte komma sent! Fast det tar ju typ bara 10 minuter eller nåt dit med bussen, men man vet ju aldrig när bussen kmr dårå...

Så vi ses senare.. Eller ja.. Borde nog inte ljuga för er. Antagligen imorn istället! Eller nån annan gång... Haha puss!

Maj trruuu lööövvv


Im living a teenage dream


Rolig lista

Sätt din musik på blanda.-
Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? Success
2. Kommer du komma långt i livet? Why don't you love me?
3. Hur ser dina vänner dig? Fanta o rosé
4. Kommer du gifta dig? Somebody to love
5. Vad är ditt livs themesong? Can I be the one
6. Vad är ditt livs historia? Bad boys
7. Hur är skolan för dig? Obsessed
8. Hur kan du komma framåt i livet? Billionaire
9. Hur kommer imorgon vara? Replay
10. Vad är det bästa med dina vänner? Dirty picture
11. Vad finns i lager för nästa vecka? I like
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Beautiful monster
13. Hur är det med ditt liv? None of them
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Misery
15. Hur ser världen på dig? Miss Fatty
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Moving on
17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Got your back
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Bellas Lullaby
19. Har du en djup & mörk hemlighet? You are not alone
20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Got you screaming
21. Hur kan jag göra mig själv glad? La Tortura
22. Kommer jag någonsin ha barn? Iyiyiyi
23. Vad är några tips till mig? Hate that i love you
24. Hur kommer jag bli igenkänd? Can't help myself
25. Vad är min danssång? Hard


Hahhaha fett kul, vissa var ju klockrena!


Torsda'

Språkval, so, finska, lunch, no och idrott. Sen var dagen slut.

De 2 sista timmarna var slappa. No gjorde vi inget och idrott fick man själv välja vad man ville göra. Shakade lite med Sassu ;)

För övrigt var dagen... Tråkig, haha! Och Annabel mådde dåligt idag.. Så får hoppas att hon kommer imorgon då!

Tycker föresten att det är sjukt konstigt väder pågång. Lixom ena sekunden skiner solen och nästa öser det ner regn. Haglade till och med idag! Fick nästan en i ögat, aj?

Sen så blir det äntligen popping idag! Har verkligen längtat efter att få börja! Tycker det är så sjukt coolt att kunna dansa så! Och det blir bara bättre nu när Linn börjar med mig. Då har vi chansen att ses minst en gång i veckan, tummen upp!

Menmen, nu ska jag fundera ut nästa inlägg! Hahah känner mig tvungen.. Tänker försöka blogga mkt idag, thihi, duktig jag är!


dagens



+ jeansjacka

Köpt för nån dag sen

 

Mycket behövlig! Har pimpat den nu, lagt in massa bilder på mig och vänner från när jag var liten och från nu... Och såklart lite twilight-stuff ;) Me like.

Srry..

Nu tänker jag för typ första gången i mitt liv be om ursäkt för att jag inte bloggat typ alls. Haha känner värsta skulden!

Men har helt enkelt blivit beroende av one three hill, så jag har suttit o typ sträckkollat avsnitt efter avsnitt.

Och det har gjort bloggen lidande helt enkelt.

Men nu e jag tbx! Eller? Hahah, bloggar nog lite då och då. Men känner på mig att jag aldrig mer blir som förr. Då jag börja blogga med Linn. Om ni minns? Skrev typ 15 inlägg per dag, hahaha!

Menmen puss

RSS 2.0