I tunnelbanan

Har ni sett Åhlénsreklamerna i tunnelbanan? Ni vet... Lixom det finns olika skivor och filmer och så. Jaa har ni sett den med reklam om Eric Saades skiva? Ja den raden är faiiiiiil!

Först: Eric Saade står det på bilden på skivan. Sen under har det skrivit Erik Saade och när skivan släpps. Sen är det Joshua Radins album och under har Åhléns skrivit Joshua Redin och så. Och sen vare nån Imergadsadkasodsoa (Kmr inte ihåg) Electric. Så hade Åhléns skrivit Electronic...

Då undrar man ju: Är de blinda eller är det här för att provocera?


Tror på det första alternativet....

Dagens låt


Veckans stil ♥





Åååh gud vad snyggt! Tänk på sommaren: (Haha det e ju nästan sommar nu men...) solbrun hy, lite solblekt hår och kanske till en snygg skinn eller jeansjacka.

Wonderful..

Visste ni att...?




... jag är skiiiiiiträdd för pissande gubbar?


Inte bara gubbar även lite äldre killar och tom kvinnor! Fast om det e en jämnårig blir jag bara äcklad.


Tycker verkligen att det är skiiiiitläskiga! Blir så jävla rädd. Tex om man stannar på skolgården med nån kompis på en fredag tex. Sen kommer det nån och ska pissa, då blir jag alltid lixom helt... Jag vet inte. Men jag vill lixom bort därifrån. Och hem typ. Så det slutar med att vi rusar in i byggnaden eller åker hem. Haha


Men dels så är det ju helt stört. Jag menar att gå och pissa på en skolgård där småbarn leker och så. Man borde väl ha lite hjärna och tänka på de och hur kul det skulle vara för en själv att leka på en stinkig skolgård?


Men om man är alkoholpåverkad så är det ju inte direkt att man kanske tänker på det i första hand.. Och inte annars heller. Men ska man pissa ut (Vilket man inte borde överhuvudtaget, EUWEUWEUW så jävla äckligt). Så borde man iaf söka sig typ en helt avskärmad plats eller vad man skulle kunna säga.. Lixom typ nån skog utan folk. Gömd. Men jaa som sagt pissa inte ute överhuvudtaget dårå. Bara för äckligt.


Jag är även rädd för fullisar. Tyvärr, jaa. Haha. Det värsta är att Cattis inte verkar vara det och om det kmr nån random uteliggare/fullis/pissare till skolgården när vi är där helt själva så typ ropar hon på den. Nej euwe.


Inte bra att vara rädd för allt... Eller jooo de kan ju vara farliga. Men jaa de är nog inte det oftast..


Men jag är seriöst helskraj för såna. FOBI. Och nej jag överdriver inte. Jag har verkligen fobi!


When do you realize that I need you





0.40


Stay with me, don't fall asleep to soon.
The angels can wait for a moment.


Kom hem för nån timme sen.

Och Cattis. Inte alls styrketräning hela timmen. Inte ett dugg styrketräning faktiskt. Om man nån gång bara skulle kunna tro på mig...

Då drar jag till dansen

Aurevoir


Gammal bild och random låt= Nice!


Bildbomb del 2 - helgen

Enjoy


Fredag forts...















Rosa- Jash, Blå- Cath, Röd- Annh





































Fortfarande Fredag, lite senare på kvällen...







Me like love. Dock kolla vi bara 1 per kväll, dvs 2 på hela 'resan'



Hannah Montana the movie. Bättre än jag förväntat mig! (Var tvunga att kolla på datan, hade inte sladden till bärbara dvdn och pallar kolla där nere i vardagsrummet.. Smart -.-')

Självklart somnade Cattis under filmen. Inte bokstavligt talat under den, utan ni fattar, lxm medans den pågick.


Nästa bildbomb blir från lördagen!


Hiiii




Haha ser ut som att jag har pyjamas :D  Men iaf just nu.. Eller nysss.. För jaa allt e slut nu, haha D:

Menmen ska dra till dansen och pumpar hööög musiiiiiik!! Blir så jäkla sur på en person... -.- Menmen aja whatever :D

Ska dra om en timme ungefär, så jag hinner nog lägga in fortsättning på bildbomben :) Har btw lovat mig själv att jag ska bli bättre på att blogga... Ni vet som förr..

Menmen! Puss sålänge


Bildbomb del 1 - helgen

När vi åkte till mitt landställe nu! Nice..

Fredag


Efter skolan- mat på balkongen




In da car på väg!







Vi gick en sväng till pizzerian och hämta med oss en stooooor kebabpizza (familje).. Jeepp. Före det var vi och handla massa mat+ snacks..  -AttiCatt goes read eyes-



Hihi, vi fick ta ganska mkt chips..



Naaw, en liten etana. Missförstå inte. Jag hatar sniglar.



Woohoo, jag är cool. Verkligen.. Jag menar det.. Jaa seriöst! Vadå tror ni inte på mig eller? Åh..




Okej denhär var lite läskig.. Eller iaf Nabels ben där bak. Hjääälp, ser kort ut! xD



Mer bilder får ni antagligen imorn.. Men jag lovar inget..


Orkar iaf inte mer! Trött efter 'resan'. Behöver sova. Vila. Sträcka ut kroppen.. God natt nu då


Åh herregud!

434 filmer/bilder blev det från helgen! Just nu sitter jag och funderar på vilka jag orkar lägga in och så.. Och självklart pumpar jag musik på jävligt hög volym oxå. Dock med hörlurar... JEG KALDER PÅ DEJ!!!! Me love..

Menmen, snart blire bilder, eller annars imorn om jag inte hinner! :)

Puss! <3 Längesen jag skrev det...


Dagens låt




Min absolut nya favoritlåt! JAG DÖÖÖÖÖR! FATTA

Morsdag!

Yey :) Typiskt att pappa köpt en frystårta som måste tina i 4 timmar -.- Blir alltså inget vi kmr äta idag..


NU ÅKER VI




HERRÅÅÅÅÅ SeS Om 3 dAGar!!!

For your information

Så åker jag till landet imorn! Da girls hänger på! Om det inte blir soligt och varmt så.. Slår jag... solen.. Okej nej det blev konstigt dära. Men det kmr typ bli dåligt väder. BAAAAAAAAAAAAJS GAHFAUHDsoAPKDp

Menmen det måste bli kul ändå. Annars blir jag sur! :) Men på söndag äre typ 18 grader, fast venne när vi åker hem xD Aja whatever så ingen bloggning då! Bara så ni vet. Haha nu dunkar jag dance to typ så hela huset skakar. Nerå skoja bara, har ju hörlurar. Haha

Menmen pusshej dårå!

Dagens låt




BIG love!

Fyfan vad kul jag hade! :D

Mer pallar jag inte skriva

Visste ni att..




..jag har smilegropar?

Jäpp! Fast de syns inte alltid när jag ler, men om jag har nån konstig min eller typ biggaste smilet, då. Haha


Uuuh



Nån som har skills på att rita ;) Nej, nej inte jag som ritat den! Haha tog bara bild från ett bord i en gård vid dansen. Typ full med ritningar :) Denhär var ju sjukt snygg! :D

Dagens låt




Sjukt bra! Ni vet Snoop Dog's 'Drop it like its hot'. Hon har väl antagligen gjort om den till dethär :)  This is good shiet!

Planer för imorn

* Skola
* Hem
* Åka ut till Jakan
* TRÄFFA LINNNUUUUUUUUU BEEEEBIIIIS <3<3<3


Woho :)

Just nu




Typiskt, glömde franska läxan -.- Men den blir klar snabbt! Haha skulle bara checka lite ord, eftersom att jag inte hade franskaboken.. Jag som stängt av datan och allt :P Menmen nu ska jag göra den snabbt och läsa lite!

Ses imorn..

Dagens låt



Ny låt med Lady Gaga! Jag e inte riktigt kär i den än, men den e sjukt bra ändå. IGNONERA DEN DÄR JÄKLA IRRITERANDE MANSRÖSTEN I BAKGRUNDEN, FAN VA IRRI :@ :@

Outfit


Dagen

Sovmorgon igen! Yey! Sen vare bara vanliga timmar. Kan rabbla upp de lite snabbt; Musik, matte, lunch, no, so, slöjd.

Japp menmen. Efter skolan åkte jag in till tc och mötte min Lino <3 :)  Det var ett tag sen.. Men iaf vi skulle gjort en sak men hon hade inte lust eller så så vi ska görare på torsdag istället! Sen så typ hängde vi där snacka, gick en sväng till donken och så..



Haha vi la ihop våra pengar så vi hade råd till en happy meal. Haha små fattiga barn 8) Nejdå men haha


Fett bra spray Linn hade! Man lixom sprutar in i munnen sen luktar det gott och det smakar typ mint. Så det e bra.. Haha stackars Linn.. Jag typ bomba henne. Inte bara i munnen hahah typ i ansiktet, nååh :(  Hahhahaha stackarn, tänk att det var ganska starkt och av typ 2 sprut sved det lite i munnen. Haha jag typ gjorde 7 gngr eller nåt i hennes mun. Gosh jag skulle dött x'D

Ja det var väl det. Me like ;)


@Home, just nu




Höhö, snart ska vi till dansen. See ya

Woohoo!

Sovmorgon imorn, bara nice! Så vi missar franskan. Sen har vi bara bild, so, lunch, finska och jumpa. SEN SLUTAR VIIII! Och sen äre dans. Lovely <3 Längesen jag var där med Cath..

Här sitter jag iaf. Chattar med lite mänsker på emmesen. Höhöhö. OMG JULIA OCH 'någon'?! Näh goda be kiddin me :)

Veckans stil ♥




Skön sommaroutfit.

Ny design!

Som ni kanske redan märkt om ni klickat in? ;)

Var trött på den förra. Iförsig gillade jag den förra aldrig särskilt mycket. Den var tråkig. Så nu har vi lite mer färg på bloggen om man säger så! Hoppas att den nya designen ska kicka igång min blogglust igen...

-

Känner att jag måste få skriva av mig lite... Det är nog inte så smart att göra det av vissa omständigheter, men nu gör jag det ändå..


Alla tror att jag är 'stark'. Nån som inte tar emot ett enda skit från andra. Visst, jag är 'starkare' än vissa. Men jag är mänsklig. Jag tar åt mig oftast, som de flesta. Inte alltid, men oftast. Inte av människor som är äckliga och helt sjuka och barnsliga, omogna och egoistiska. Men av andra. Även fast jag låtsas som att jag inte gör det.


Vuxna i min omgivning förväntar sig att jag ska göra si och så. Att jag ska vara en bra förebild. Att jag inte ska gå ner på samma nivå som vissa... Att jag ska 'förlåta'. Men grejen är att de inte ser vad som händer bakom deras ryggar. De ser inte all skit jag får ta. De ser inte hur en människa hela tiden försöker trycka ner mig. Sen förväntar de sig att jag ska 'förlåta'.


Jag är ett barn. Alla under 18 är barn.. Inte riktigt kanske, men delvis. I princip är man alltid barn till någon. Man kommer alltid att vara barn till ens förälder. Men man slutar att vara officiellt barn när man är kring 14 kanske. Då blir man ungdom/tonåring. Men man är fortfarande ett barn.


Sen så känns det som att inte nån frågat hur jag mår egentligen... Visst har väl alla vuxna frågat hur jag mår. Men inte sådär så att det känns som att man kan berätta. Det är väl mer som att de bara frågar. Bara frågar för att det är deras plikt. För att de måste. Sen kvittar det de vad man svarar.


Själv vet jag inte riktigt hur jag mår. Jag påstår väl att jag mår bra, men i själv verket vet jag inte. Jag mår varken bra eller dåligt.


Jag mår dåligt när hon är i närheten. Jag mår helt okej när hon är 'borta' och jag lixom glömmer att hon existerar..
Ändå kan jag sitta och tänka på allt hur länge som helst. Utan att jag tänker att jag tänker på det. Jag blir lixom okoncentrerad. Ibland på lektioner och så kan jag sitta och tänka hur länge som helst. Sen när jag blir tillfrågad något så är jag helt borta...


Jag vet att alla tror att jag mår suveränt. Men hela skiten tar innerst inne kål på mig.


Jag har nog alltid vart en såndär som tycker synd om mig själv av till och med småsaker. Men dethär är inte samma sak. Jag tycker inte bara synd om mig själv.. Dethär är lixom något. Något ganska allvarligt.


Jag känner bara att jag inte är den som alla förväntar sig att jag ska vara. Att jag ska kunna sköta studier, kunna 'förlåta', vara 'stark', glömma. Ja hela skiten. Det är så himla svårt att räcka till..

What if





Around the world

'Trance remix'



'Godlike Music Port remix'



'Speed up+ Chipmunk remix'


'Atc= Original'

Bilder från Cattis birthday! (Tisdags)

FÖRSENADE BILDER!



Da birthday-kid <3 Haha fina damer dricker... cola..



Jag och Annis :)



Alla tog varsin pizza-sort. Sen delade man alla 3 i lika stora delar och gav alla en av varje. Sooooo Jasmine-style!


Efter pizzan skulle vi ut. Först gick vi till Annis och var lite dära. Satt på balkongen och så. Sen kom hennes pappa och nåt och blablabla sen kunde vi inte gå och så. Så jag hann inte äta glass före jag skulle hem D:


Hahahah vi hade vita prickar på näsorna, från slöjden :D  Typ 4 främlignar fråga vad det var xD  Och en man på tunnelbanan börja typ värsta 'intervjua' oss.. Haha han fråga vart vi bodde tom.. Dock svara vi inte på det :) Satt typ och garva hela tiden. Haha han var konstig...

Sen var jag tvungen att gå hem :/  Menmen. Det var Cattis fjortis-dag! Kanon, hoppas hon oxå tyckte det :)  Var ju på hennes fest i torsdags, men då fyllde hon inte år somsagt...


Visste ni att...




... jag HATAR citrongodisar, tabletter, tugggummin etc?


Så jävla äckligt! Det är lixom.. Typ jag venne, men det e inte gott och jag blir illamående. Särskilt av citrongodis, eller som glassen jag fick idag! Euw.. Dock äter jag såklart det om det inte finns nåt annat. Man glassen kunde jag inte äta idag, nej usch..
Och tabletter+ tuggumin är lixom helt okej.. Inte så jag blir helt euw. Men godis är bara fööööör!

Då vet ni maybe nåt nytt om mig ;)


Pust

Äntligen får man vila ut.. Var först i odenplan och kolla efter klänningar. Alex försvann och vi fick ringa polisen. Han kom som tur var fram av sig själv så de slapp komma sen.

Åkte vidare till solna c. Åt kebab, kolla klänningar+ bikinis lite. Valde en klänning tillslut. Åt glass. Ville ha mangosorbet men fick skitäcklig citronsorbet EUW! Handla godis+ lite annat, åkte hem. La alla smutsiga kläder i tvätten. Dansade lite+ vila. Gick ut på en lite promenad.

Japp. Det var väl allt på ett ungefär. Haha! Nu är jag väldigt sugen på bloggning ;)  Eller nej kanske inte, men jag bloggar ändå! Så checka in snart igen, för det kmr antagligen poppa upp ganska mkt inlägg känner jag på mig!


Raindrops are fallin


Tagen med vanlig digitalkamera- Stolt


Nu drar jag, yo!


Dagens låt




Oh my gosh

Mornin'

Oooooaaaooo. Honey got a buutie like pow, pow, pow. Honey got some boobies like wow o wow. Girl you know im lovin you, lovin your style. Check, check, check, check, checking you out alnight.
Baby let me love you lala, theres so many ways to luvya. Got me like oh my gosh, im so in love...

Okej nu ska jag inte sjunga mer. Men den är ju bara för bra!
Men iaf. Vaknade för nåra/nån timme sen kanske. Hade somnat igår med tröjan från dagen på och sminket kvar och håret i en trasslig fläta och lalalal. Så jag tog en dusch, tvätta bort sminket och så. Hade en tofs nånstans uppe på huvet som satt fast. Var tvungen att klippa av lite hår -.-

Menmen! Idag hade jag tänkt att ta en sväng med mamma in till stan och kolla vilken klänning jag ska ha till skolavslutningen. Ärligt talat så vill jag inte att skolan ska ta slut.. Jag venne vrf.

Men iaf. Så jaa det är nog dagens planer antar jag! Och så imorn så tar vi nog en sväng till vby så då kanske jag kan vara lite med cath-ann om de kan :D

Men, so long!


Vad vill NI läsa om?

Att svara, eller inte svara. Det är frågan.

Autographs




Ana Gina, Kissie, Paow & Amir :)

Söt rubrik

Igår var jag på Cattis typ fest eller nåt. Det var fett kul. Annis och Okran var oxå där. Vi dansade, åt tårtaaaaa 'mumma', Hhahhahaah lyssnade på rölli och smurfarna och sjöng med som små apor (me like 8D) emmentaali, emmentaaliiiii, och typ garva och så. Haha såklart!
Sen sov jag över dära. Najs. Men det var kul iaf :D  HATAR NÄR FOLKS SKRIVER 'IFAL' ANTINGEN SÄGER MAN I ALLA FALL ELLER SÅ SÄGEr MAN IAF :@

Damp, me like number 2 :)

Outfit- OBSERVERA ATT DET ÄR HÅR BAKOM RYGGEN OCH INGEN STOR PUCKLA!




Liten bild, know

Tröja- Estland

Jeansleggings- Lindex

(+ Ballerinor från Belle)


-When I say jump, you say 'how high'





Pitbull- bomb





Mina mest lyssnade alltså..

Nu kmr ni få typ skitmkt musik bara så ni vet!

Musik is the only sak i tänka about right nu. Höhöhöhöhöhö kårf asså


Dagens låt




AVGUDA

Okej.. Jag erkänner

Suger på att blogga nuförtiden. Har tappat blogglusten delvis. Och annars så har jag lixom bara så mkt annat attt tänka på.. Men.. 'glider runt på facebook'. Nej det där lät konstigt :D  Haha men såhär gör man när man har tråkigt iaf:




Okej man ser kanske inte så bra.. Men man skriver hej till alla på chatten. Tom 'unknowns' alltså typ sånna man inte riktigt känner. Alla svara typ :D Yupp... Men nu ska jag väl göra nåt. HAR INGEN JÄVLA INSPIRATION TILL ATT BLOGGA :@  Sorry damp.. Men nu ska jag inte skriva nåt jäkla onödigt inlägg. Så hejdå typ


-



Jag är inte kort, det är du som är lång

Jag är inte omogen, det är du som inte har humor

Jag är inte pinsam, jag är mig själv

Jag garvar inte högt, det är bara ingen annan som garvar



Alcazar- Sexual Guarantee



7kt bra för att vara en svensk låt! Hade aldrig trott att den var det när jag hörde den första gången :)

Jasmine goes talang




Seriööööst! Den här blev om jag får säga det sj sjukt fin :O Gjorde den på typ 5 min haha, hade tråk. *Stolt*

Paintskills? ;)

Wohooo fjorre :D





Lite lagomful sak... Gjord med mina skills i paint. Grr.. ;)


Cattis fyller iaf fjortis idag :) Så gratta henne: HÄÄÄÄÄR


Grattis igen din lilla kårf :) ♥

Låtbomb

Mina mest lyssnade av Demarco.



She can't wait : Shake it!


Fallen soldiers

Standings soldier : Så fin..


I need a roof I need a roof. Over maa head. I need a roof over maaa heeead.. Ooooh lalalla


Demarco är min kung. Haha nej skoja. Men han e ju jävligt bra. Man typ kan inte sitta still :D

Dagens låt




Massive attack.. Massive attack... Love it

Im back!

Men tyvärr så blire inte mkt bloggning idag tror jag. Pga det där jäkla provet :O  Alltså vi har so prov på tisdag! Har pluggat lite, men måste plugga på alla 3 essäuppgifter oxå! BLÄÄÄH -.-

Aja thats life.. I guess. Nu sitter jag och chattar med nåra på msn typ :D istället för att plugga, haha!

Aja ni bryr er verkligen. Dethär blir förmodlingen sista och första inlägget för idag förutom att jag slänger in en dagens låt..

Imorn ska jag och Olivia till nån boksak där man får en gratis bok, haha :) Najsss...

Jajaaaaa.. Puss hej


Snart åker vi!

Ska bara packa klart och så. Haha radio på högsta volym, me like love.

Aja nu måste jag packa! Kom ihåg: Ingen bloggning till typ sön-mån. Sen kör vi på igen! Det är bara för jag inte pallar blogga på landet..

Men lova iaf att titta tbx sen och inte bara dra för ni tror jag slutat blogga, haha :D

See ya ♥


Dagens citat

L' säger:

Jag hämtar jackan! tar 15 minuter ca, HOPPA INTE!

nej jag skojade bara .. "/



Haha, klockren


Outside I Smile, Inside I Cry..





Låtbomb

"Tema": Gamla låtar.. Sånna som väcker minnen. Klassiker för mig..


Ciara- Like A Boy



Limelights- Varför Jag
 Omg.. Den här får mig nästan att gråta ;o

Jennifer Lopez- Jenny From The Block
 Haha ägde på att sjunga denhär på singstar!

Don't be fool by the rocks that i got.
Im still, im still Jenny from the block.
Used to have a little now i have a lot.
No matter where i go and no where i came from.

Don't be fool by the rocks that i got.
Im still, im still Jenny from the block.
Used to have a little now i have a lot.
No matter where i go and no where i came from.


Britney Spears- Oops I Did It Again



Shakira- Whenever, Wherever


Shakira- Hips don't lie

Najs/Bajs




* Kristihimmelfärdsdag.. Om det nu heter så.. Man får längre helg! 4 dagar "lov".. Det gillas.. ;)

* Att det är sommarlov om typ 4 veckor eller nåt!.. Omg asså, vad snabbt det gått :O

* Faceeee... Kuligt att kolla andras bilder och så, muhahha.



* En viss person.. Tror alla vet vem jag menar -.-

* En till "viss" person.. Tror inte att nån vet vem jag menar.. Men det behövs ju inte. Men hon kan vara så himla irriterande ibland, gosh!

* När man inte kommer på vad man ska blogga om.. Men ändå känner att man är på värsta blogghumöret. Hatas!


Bilder från igår!


*Solar på pingisbordet*


*Borttagen bild på Cattis* Palla -.-
Sötnöt :)


Men assw vadååw fjoorrtiiiwz?! Haha, nej faktiskt inte. Utan hippie 8)


*Borttagen bild på Cattis* Palla -.-
Cattis goes 'Den vita damen'. Skorna.. *host, host*


Hahahha, wtf?! Vad gick snett? xD

*Borttagen bild på Cattis* - Palla -.-
Cattis goes kissgubbe xD Haha naawii

Asså euw det kom såhär 3 män och pissa mitt i ingestans på vår skolgård. Asså vafan. De såg att vi var där (Och nåra mindre barn). Man bah respekt? Euw vi sprang in direkt hahaha. *spy*


C-rina kollar om de gått.. Haha


(Inte jag som ville ta bild på euw :S) Haha uuuush

Jaa det var nog alla bilder från den dan! Eller knappast egentligen.. Har 76 bilder från igår egentligen. Men man orkar ju inte lägga in alla ;)

Puss sålänge


Jasmine tipsar- Loreal Double Extensions







Lagt på av den vita mascaran - Osminkad


Haha ser helt mongo ut.. Men iaf. Vita på båda





Bild på båda sidorna


Det här är mascaran jag använder just nu. Haha vet inte var den är köpt eftersom att jag fick den av mamma man antar att den iaf finns på kicks! Antagligen på andra ställen oxå..
Brukar aldrig lägga på av det vita. Har oftast inte tid och det tar ganska lång tid för att man sen måste lixom täcka allt vitt med det svarta och så.. Och det blir ganska mkt. Det här var iaf hur jag lägger på mascara och vad för mascara och så. Har oxå en sånhär röd-vit.. Men venne om det är samma, haha

(Brukar inte lägga på underfransarna egentligen, orkar aldrig)


Dagens låt..




Heeey soooul siiisteeer!

Heeeeelg!

4 dagar! Kan man kalla det för ett kort lov? Haha. Dagen har vart helt knas. Orkar inte förklara och jag vet inte om det är så smart att skriva ut på bloggen och så... Man vet ju aldrig vilka som läser den. Men jaa.. Kan väl säga att det har nåt med.. en viss person att göra..
Hahaa det sa kanske inte så mkt för er.. Menmen

Morn åker jag till landet. Så inte nån bloggning då antar jag. Men ska ta en massa bilder, vare sig de blir tråkiga eller inte! Måste städa nu föresten... Mamma har kommit på sämsta idén: att man inte får månadspeng om man har stökigt rum -.-'

Aja! Ska försöka blogga mkt nu idag då!

Matteläxa

Ska göra den för en gångs skull.. Medans laddar jag upp bilder! Go, Go! Haha

Irriterad

Har fått brev.. typ betyg/omdömen. Och jag kan säga att jag inte är nöjd. Särskilt inte med hemkunskap och syslöjd.
Det börjar gå neråt för mig. Många lärare har påpekat att jag blivit "vildare" på lektionerna och så.. Kan nog hålla med om det. Vill ta tbx min titel som "Mvg-barn". Hellre kallad tönt i skolan än att bli uteliggare. Det är min framtid dethär handlar om.. Nästa år. Då faaan!

Och Annabel, Cattis och ni.. Om jag sitter och pratar eller ritar eller nåt när det är meningen att man ska lyssna på lektionen. Säg till mig, tack. Slå mig om det inte hjälper..

Måste skärpa mig..


Woohoooo! 30 inlägg!

... *syshor* (stavning?)

Haha nejmen skoja. Stanna i skolan igen efter skolan. Hihi jag var hippie (a) Tog ganska mkt bilder typ. Aja som jag brukar säga: Det här är verkligen ett skitinlägg.. Men ska skärpa mig! Det lovar jag. Inte er men mig själv. För jag gillar faktiskt att blogga. Bara jag vet vad jag ska blogga om..

Puss


Tänk att..

.. Nu är det lixom 10 maj 2010.. Alltså idag. Och det kmr Aldrig ALDRIG mer bli det... Lite weird. Och 1 år kvar tills 10 maj kmr igen överhuvudtaget..

Aja ska äta nu. Sen ska jag........ ? .....Tvätta bort mitt smink! Åh fett smart jag är, det ska jag göra! Hahha, sen ska jag tyyyyyp.... tyyyyyyyyyp... Läsa lite på franskaläxan. Och seeeen.. Ska jag lyssna på musik... Typ.. Och seeeen ska jag lääsaaa, woohoooo! Sen ska jag väl antagligen.. sova. Hahah sova låter så knasigt 8o

Aja puss. Syns imorn!

Btw kändes lite skumt på dansen utan Catthefnatt.. Och lixom bara gå raka vägen hem efter det.. Knas..



Assw tiep gammwl biiewld!!


Och en gammal, men fortfarande bra låt ofc


Shakira- She Wolf

-Everything happens for a reason-





Hurricane




Ni kanske redan hört denhär? Idol Rabihs och Eddies låt tsm. Vet inte om de skapat en lite grupp. Dvs Rebound. Eller om det bara är den här låten. Men de skulle väl antagligen inte kommit på ett namn om de inte skapat en lite "grupp" haha! :D

Jag tycker den är ganska bra för att vara svenskproducerad faktiskt! Fastnar i huvet ganska lätt, haha!

Så det blir nog Hiss!

Vad tycker ni? (;

...Mitt hår!

Före...






...Efter..







Okej lite saker ni ska ignonera: Att min tröja på den andra bilden är tjockis tröja och att jag är tjock på den. Mina tjocka armar som hänger D:  Och att den första bilden ser redigerad ut på andra sidan av midjan typ.. Och.. Jaa bara att jag ser allmänt knasig ut.

Tack!

Nå.. Vad tycks? ;)

Nu ska jag ladda upp bilder..

.. på mitt nya hår! :D  Så det blir före+ efter bilder till er randoms som inte går i min skola ;)

Dagens låt


Visste ni att..




... jag HATAR när folk pillar på mitt hår!

Så himla obekvämt! Inte kul alls. Plus att jag är jättehåröm! Får ont av minsta lila rörelse typ.. Överdrev lite.. Haha, men jag lät aldrig mamma kamma mitt hår när jag var liten. Eller jo det gjorde jag men jag typ satt och skrek och grät för att det gjorde så jäkla ont... Men visst, det skadar ju inte om man gör nåt ibland. Men att folk ska börja typ hålla på och bah åh jag får göra en toffs till dig. Till er kan jag bara säga: Fråga mig inte ens. Jo ibland går jag med på det..

Om jag är på humör, så kanske jag låter er. Och om jag typ känner att jag skulle vilja att nån skulle göra en frisyr, så då går det...

Haha men annars så får ni inte pilla och dra i mitt hår. För det är bara hata, hata.

Det här kanske ni inte visste om mig..?




Justin Bieber

Antingen är man hater eller lover.. Konstigt nog är jag nånstans där emellan..

Vad jag tycker om honom.. Tjaa.. Jävligt snygg, haha! Sjunger bra, men lite som en tjej. Alltså låter han väl som en tjej som sjunger bra. Och det är ju inte heller fel?
Fast det negativa med honom är väl att hans låtar oftast är lite.. typ barnsliga.. På nåt sett, haha! Men bästa låten med honom måsta nog vara... Eenie meenie.. Den är ju sjukt bra! Haha, fastnar alltid i huvet. Sämsta låten måste nog vara... Baby. Fyfaaaan, EUW, EUW EUW. Haha det e typ just den som alla haters bara gillar.. Nemen den e väl okejdå.. Hahha men nej jag gillar inte den speciellt!


Grauh.. (;


Justin Bieber ft. Sean Kingston- Eenie Meenie


:D

Idag ska jag antagligen tona håret.. Äntligen! Har velat det så himla länge, men det har aldrig blivit av. Ska dra till C med mamma snart och kolla vilken färg/nyans det ska bli :)  Mörkare iaf.. Haha!

Menmen. Annabel drog ganska nyligen. Hon skulle ha dansuppvisning så hon var tvungen att dra lite tidigare.. Hoppas det går bra för henne da :)

Menmen.. Dethär blev ännu ett onödigt inlägg.. Känner att jag alltid måste nämna det när det blir det.. Haha! På nåt sätt känns det som att jag bloggade bättre på den förra ;o

Kanske såg fram emot en egen blogg lite för mkt..

Imorn äre måndag. Yes i vanliga fall.. Men nu känns det bara blää. Cattis kmr inte vara där och jag pallar inte missa igen. Så får gå dit själv.. Hoppas det inte blir nåt att man ska vara i par. Hahah kan tänka mig stå där helt vilsen och random... Nej gud..

Aja hon ska väl på nån sak med Annabel..

Menmen. Nästa vecka ska jag med Olivia på nån boksak btw! :D  Man får en gratis bok om man deltar i en gruppdiskussion, haahahha! :)

Aja.. Nu ska jag skriva lite seriösa och normala inlägg! Puss




Godiiis




Annis e på toa.. Vi typ äter godis och shakar, muhahhaahaha. Najs >:)

Dagens låt



Så gammal, så bäst. LOVE


Dagens planer+ Måste göras..

* Städa rummet
* Leta efter min bikini (går nog snabbt)
* Fixa mig
(inte så mkt antagligen, ska ju bada)
*
Åka till Eriks

Nåt sånt typ.. Liiiiiite bråtttooooooooooom, ska vara där 14 :S  :S

 


Jasmine och Cattis goes..

Vilka-vågar-du-adda-på-facebook-challenge..

Haha, går bra för mig hittills iaf, och ingen har vägrat att adda nån ;)


Dagens låt



På nåt konstigt vis får den här låten mig alltid att tänka på Arielle :D... Haha, det beror säkert på.. jaa.. vissa faktorer.. (Ni som gick i ex 6b.. ni fattar nog) : Dans, Gottland... Osv.

Haha gosh, har nästan glömt att vi vart där! :O


Helgens planer..

Idag är det torsdag och imorn äre alltså fredag. Och efter fredag blire ju lördag.. Dvs helg! (Haha, nemen det menaru inte? :O)

Jag och Annabel hade tänkt att hitta på nåt! Antagligen ska hon sova över och så.. Hoppas det blir fint väder! Isånnafall blire nog picknik, mysigt ^^

Men hoppas det går för henne iaf, haha :D

Vad ska ni göra nu i helgen?

Lite bilder från...

... typ nån rast i tisdags...



Sötaste Okran ♥



Naaw, min lilla plutt ♥


Omg.. Avgudar Okrans ögon! Så himla vackra!! :o


-

Det är som ett slag i magen.
En människa,
någon man gillar att vara med.
Alltså en vän...
Kommer och skriver såhär åt en på msn.
Alltså på ett sätt som bara är så..
Jag kan inte förklara det..

Har ni vart med om det nån gång?
Man känner sig sviken...
Visst..?

En person man har så mycket minnen med.
Någon man tillbringat en massa tid med...

Plötsligt har hon bara ändrat uppfattning.
Nu var jag plötsligt ingenting längre.

Du verkar verkligen inte fatta vad det här handlar om
och vad du orsakar..

Men gåru för långt... (Vilket du dels redan gjort)
Ja då fåru fanimej skylla dig själv.

Veckans stil ♥




Ganska ball outfit!

(Ignonera att det ser konstigt och slarvigt ut för att tee:n egentligen är för män typ.. Och det gör så att den är lixom konstig form, haha. Så fick klippa av lite av nederdelen av den. Men föreställ er med de här kläderna)

Och så typ en brun skinnjacka för att lixom.. Typ dra ner lite på allt svart.. :)

Nice

Your not sorry




Inget varar för evigt.



Till alla er..

... som jag snackade med på msn nyss..

Ville bara säga att internet sepade, sen typ loggades jag ut från msn.. Jaa och sen så gick det inte att logga in.. Ska försöka igen lite senare, men bara så ni vet så var jag inte dryg och bara stack utan det blev så av sig sj :D

Så nu vet ni.. Om ni är smarta nog och kmr på att läsa min blogg 8)


Just nu= @balkongen

Eller snarare bredvid.. Balkongen är lite smutsig så jag har ingen lust att gå dit och smutsa ner mig :)  Och det e lite kall vind, även fast det är sol!

Men iaf *Banan, sirap, glass+ läsa bloggar*


Dagens låt




Så gammal, så bra...

Gissa..



Vem ska bort? *host, host*

Jättegullig...



Det här är antagligen Raymond Chandler -.-'  Hihi lite gullig var han ju.. *host, host*

Raymond Chandler <3

Jag fick honom på engelskan! Alltså vi ska skriva om en känd från USA.. Vi fick typ lotta vilka vi fick.. Jag fick Raymond Chandler... *Love* Hahah.. Det roliga är att jag inte vet vem det är, men namnet låter gulligt 8) Typiskt mig -.-'

Aja ska kolla upp vem det är nu! :D Puss


Hihi


*Tack mami :D*

Hihi, älskar texten! Fett ball! Tygpåsen kmr nog användas flitigt... (;


Dagens outfit




Leggings, tröja, kjol... halsduk som börjar bli lite skruttig :S xD

Btw, ser typ ut som att jag försökt redigera mitt ben :S På andra bilden, benet som är längst bort. Haha det ser helt miffat ut+ det e typ suddigt där.. Men har icke gjort det bara så ni inte tror att jag e värsta.. Aja whatever! :)

Första, seriösa inlägget i min nya, egna blogg =D


Så!

Nu är bloggen lagom fixad. Dvs den ser inte allt för dum ut (;  Dock är den inte fortfarande helt klar med design och allt! Så från och med nu kmr det strömma in inlägg som vanligt.. I guess.

Puss

/Jasmine - Antagligen sista gången jag skriver mitt namn på slutet av ett inlägg... Är bara lite ovan vid att ha egen blogg, haha


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0